I K T E

táncterápia, önismereti csoport, mozgásterápia, szabad tánc, terápiás képzés, táncterapeuta képzés, módszerspecifikus képzés, önismeret, művészetterápiás képzés, mentális egészség,

ÖNISMERET MOZGÁSON

ÉS

ALKOTÁSON KERESZTÜL

TÁNCTERÁPIÁS CSOPORT INDUL 2021 SZEPTEMBERBEN

KÉTHETENTE PÉNTEK DÉLUTÁN

A csoportfolyamat 280 órás

Az első két alkalom nyitott, a októberi alkalmunkon lehet még csatlakozni. Ezt követően nem fogadunk új jelentkezőket, a csoport együtt marad a folyamat lezárásáig.

A résztvevőktől az első általuk látogatott alkalom után kérjük a döntést a csatlakozásról.

Mi történik a csoportban?

A csoport találkozásai során sok mozgással, alkotással fogunk dolgozni, különböző művészeti ágak bevonásával (rajz-festés, színház, plasztika, hang, kreatív írás, stb).

Az első 16 alkalommal azokkal a témákkal foglalkozunk, amelyek a csoport együttléte során merülnek fel, melyeket a csoporttagok megosztanak aktuális életeseményeikhez kapcsolódóan.

Majd ugyanezekkel a módszerekkel, eszközökkel 1 évet szánunk arra, hogy végig haladjunk az emberi élet nagyobb fordulópontjain, keressük elakadásainkat és erőforrásainkat, melyekre támaszkodhatunk a jelenben. Főbb témák a születés, a gyermekkor, a család, az egészség, a serdülőkor, a párkapcsolat, a hivatás és a búcsú.  Módszerről bővebb információ, szakmai cikkek képek, videók találhatók az IKTE honlapján www.ikte.hu

Időpontok

A csoportalkalmak kéthetente pénteken

16.00-21.00 óráig tartanak

Az első szakasz tervezett időpontjai 2021-22-ben:

szeptember 17.

október 1.           október 15.         október 29

november 12.     november 26.   

december 10.

január 7.             január 21. 

február 4.           február 18. 

március 4.          március 17-20. 

Ezután továbbra is körülbelül 2 hetenként követik egymást az alkalmak.

táncterápiás csoport, táncterpiás képzés, mozgásterápia, önismereti képzés, önismereti csoport, művészetterápiás képzés, módszerspecifikus képzés, terápia

Árak

A folyamat óraszáma: 288 óra (60 perces)

 

A részvételi díj befizetése havi részletekben történik, egy hétvégi alkalom részlete: 29.900 Ft (2300 Ft/60 perc). Az első alkalom díja 15.900 Ft

Mindkét év tematikája magában foglal egy 4-5 napos tábort is, melynek díja elosztható az egész évre, így elkerülhető a magasabb tábori díj fizetése. Aki ezt választja, annak az alkalmi részletfizetés a hétvégékre és a táborra egyaránt 34.900 Ft/alkalom. A táborokat vidéken szoktuk megrendezni, ennek szállásköltségeit a részvételi díj nem tartalmazza.

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált művészeti eszközök árát.

 

Vidékről, 100 km-nél távolabbról érkező csoporttagoknak és nappali tagozatos diákoknak 10% kedvezményt adunk a havi részletekből.

Bemutató alkalmak

A csoport indítása után is tartunk 4 órás időtartamú bemutató alkalmakat.

Ezeken az alkalmakon ki lehet próbálni a módszerünket és lehet találkozni velünk.

A legközelebbi bemutató alkalom időpontja:

2021. június 6. vasárnap, 10-14 óráig.

 

A bemutató alkalmakra szükséges a bejelentkezés, illetve esetleges távolmaradás esetén a részvétel lemondása is.

A bemutató alkalmak díja: 8000 Ft.

önismereti táncterápiás csoport, táncterápia, csoportterápia, művészetterápia, művészetterapeuta képzés, önismeret, csoportterápia,

Képzés

A csoport kizárólag önismereti céllal is látogatható, de megfelel az IKTE (Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Egyesület) által induló IKT képzés előfeltételeinek is. Természetesen a képződési szándékot most nem kell még eldönteni.

Jelentkezés

A csoportfolyamatra történő jelentkezési szándékát, kérjük, írásban küldje el nekünk, a jelentkezési lapok kitöltésével, melyet kérésére elküldünk, ez még nem jelent elköteleződést.

Lesz lehetősége kipróbálni a módszert és az első alkalom után kell választ adnia, hogy csatlakozik-e a csoporthoz.

Amennyiben jelentkezik a csoportba, az első alkalmat megelőzi egy előzetes beszélgetés velünk, a leendő csoportvezetőkkel. Ennek várható időpontja: 2021. szeptember. Az időpontokat személyesen egyeztetjük majd minden egyes leendő csoporttaggal, ezért kérjük, hogy a telefonszámát küldje el nekünk! Az első interjú térítési díja 1500 Ft, mely elköteleződés esetén beleszámít az első havi díjba.

 

Amennyiben bármi kérdése van a csoport indulásával kapcsolatosan, bátran keressen meg minket e-mailben vagy telefonon!

Csoportvezetők

Perfalvi Tünde

integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető, 

IKT képző,

Tormássy Krisztina

integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető, 

IKT képző,

pszichológus,

szervezeti tanácsadó

+36 20 320 5546,

tormassyk@gmail.com