Induló csoportok

Aktualitások!

INDULÓ CSOPORTOK

Táncterápiás képző-sajátélmény csoport indul 2021 januárban

A csoport megfelel az IKT módszerspecifikus képzés előfeltételének, de kizárólag önismereti céllal is részt lehet venni.
Havonta 1 hétvégén találkozunk (szombat 9.30-18, vasárnap 9.30-17 óráig). A csoportfolyamat 2021 novemberéig tart, részét képezi két 4-5 napos intenzív alkalom vidéken. Az IKT teljes művészeti eszköztárát igyekszünk felhasználni.


A csoport indulása előtt bemutató workshopokat szervezünk.

Következő alkalom: Amennyiben a helyzet lehetővé teszi, 2020 szeptembertől havonta egy alkalommal kínálunk lehetőséget a módszerkipróbálására.  


És akik a csoportot vezetjük:

Pete Nóra, kiképző integrált kifejezés- és táncterapeuta, mentálhigiénés segítő szakember, művészettörténet tanár Révay Réka, kiképző integrált kifejezés- és táncterapeuta, személyközpontú tanácsadó, mozdulatművészet oktató
 

A csoportfolyamatról további információk találhatóak facebook oldalunkon
Érdeklődni lehet: Pete Nóra, pete.nori@gmail.com +36 30 568 1628, Révay Réka, revay.reka@gmail.com +36 70 433 1095
A képzési információk: https://www.ikte.hu/

IKTE

Tel.: +36 20 317 6964

Kiss Tibor Cece

Honlapunk látogatásával és böngészésével a Felhasználó elfogadja, hogy rá nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás, ideértve az Egyesület Adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos szabályozását is, automatikusan kiterjed. A weboldal által használt cookie-k (sütik) rendjéről itt olvashat.