INDULÓ  CSOPORTOK

Többféle jellegű és célú IKT csoport létezik.

 

      Hétvégi önismereti-terápiás csoport, sajátélmény a képzéshez

 

Minden évben, az év első harmadában indul egy hosszú, kb. 2 évig tartó (évi kb. 370 óra) csoport, amihez csak önismereti és terápiás céllal is lehet csatlakozni, de olyan érdeklődőket is várunk, akiket az IKT képzés érdekel, mert a képzésnek előfeltétele egy ilyen jellegű sajátélmény csoportban való részvétel. Ezek a csoportok havonta egy hétvégét vesznek igénybe, és nyaranta 5-6 napot, tábor jelleggel.

 

      Kétheti önismereti-terápiás csoport, sajátélmény a képzéshez

 

Az olyan kétheti rendszerességgel találkozó önismereti-terápiás csoportok, amelyek eleget tesznek az IKTE KT által ide vonatkozó kritériumoknak, szintén megfelelnek sajátélményként a képzéshez. Ezek célkitűzése és tematikája 

azonos a hétvégi csoportokéval, csak idői struktúrájukban térnek el tőle. Ezek a csoportok általában ősszel kezdődnek, de ilyen csoport nem indul minden évben.

 

      Egyéb önismereti csoportok

 

Változatos tematikával, célkitűzéssel (pl. női szerepek, vagy családi kapcsolatok témában, szorongással, evészavarral küzdők számára, stb.) és idői keretekkel (pl. hetente vagy kéthetente tartott 4-6 órás alkalmak) indulhatnak IKT módszerrel dolgozó csoportok. Ezekről, és egyéb, az IKT-val kapcsolatos programokról a Hírlevélből tájékozódhat. 

 

      Képző csoportok

 

Az a résztvevő, akit a 2 éves önismereti-terápiás szakaszt követően az IKT módszertana és elsajátítási lehetősége is érdekel, továbbléphet az IKT képzési szakaszba, melyet egy személyes interjú előz meg.

A képző csoport rendszerint havonta egy hétvégét (szombat és vasárnap egész nap, kb. f10-18), és nyáron tábor jelleggel, kb. egy hetet vesz igénybe.

Aktuálisan induló csoportjainkról

és egyéb programjainkról

a havonta kiküldött

IKTE Hírlevélből

tájékozódhat.

FELIRATKOZÁS

A HÍRLEVÉLRE

A MÓDSZERRŐL

BŐVEBBEN

A KÉPZÉSRŐL

BŐVEBBEN

KAB - "Kint-A-Bent"

Az IKTE nyílt napja

2013 óta minden év áprilisában, a tánc világnapja  környékén megrendezzük a KAB-ot, az Egyesület nyílt napját.

Műhelyeket és előadásokat kínálunk a sajátélményben megmerítkezni és az együtt gondolkodni vágyóknak, este pedig közös tánccal és tortázással ünnepeljük az Egyesület születésnapját. 

 

Szeretettel várunk Mindenkit: elszánt és bizonytalan érdeklődőket, a módszerbe és a tortákba belekóstolni vágyókat, a régi és új IKT-sokat!

 

A KAB-RÓL BŐVEBBEN

BAB - "Bent-A-Bent"

Az IKTE belső szakmai napja

A belső szakmai nap célkitűzése, hogy a változatos szakmai területeken és berkekben IKT módszerrel dolgozó szakembereknek nyújtson terepet a szakmai kérdések élményszintű tovább-kutatására, és a tapasztalatok megosztására. És mert olyan jó újra egy kicsit együtt mozogni! 

 

A BAB-RÓL BŐVEBBEN

Közös gondolkodás módszertani-elméleti vagy terápiás kérdésekről, szakmai körben, de szeretettel látunk más módszerből érkező érdeklődőket is!

 

Az időpontokról és témákról a Hírlevélből tájékozódhat.

IKTEst

Szakmai beszélgetős este

Erasmus+ project

More than Words - Erasmus+ Strategic Partnership

 

 

Nemzetközi projekt